Χρήσιμες Συμβουλές

Χρήσιμα

Μετράμε το χώρο που θέλουμε να καλύψουμε με τα έπιπλά μας: τον τοίχο (Α) και συνεχίζουμε

με τις αποστάσεις (Β) (Γ) (Δ)

όπου το (Γ) είναι το μήκος του παραθύρου μας ή της πόρτας. Μετράμε το (Ε) όπου είναι

η παροχή νερού και η αποχέτευση

και τέλος το (Ζ) όπου είναι η παροχή ρεύματος για τη συσκευή κουζίνας.

 

Συμβουλές για την διάρκεια ζωής της κουζίνας.

Είναι απλές διαδικασίες κατά το καθάρισμα μετά από μαγείρεμα, καθαρίζοντας με ένα ελφρός βρεγμένο vetex και λίγο υγρό πιάτων τα λάδια και τους υδρατμούς. Αυτό αφορά τα πορτάκια της κουζίνας ανεξάρτητα από τι υλικό είναι φτιαγμένη (ξύλο, βακελίτης).

Ο πάγκος εργασίας θέλει προσοχή όταν κόβουμε πιθανός ένα ψωμί, να έχουμε ξύλο κοπής για να αποφύγουμε το χάραγμα του πάγκου, οποιασδήποτε ποιότητας και να είναι (ντουροπάλ, corian). Επίσης δεν πρέπει να αφήνουμε λιμνάζοντα νερά δίπλα στον νεροχύτη και ειδικά στο πίσω μέρος όπου είναι το αρμοκάλυπτρο, διότι στην διάρκεια των χρόνων γίνεται ζημιά στον πάγκο χωρίς να το βλέπουμε και δημιουργείται εστία μικροβίων.

Καλό καθάρισμα θέλουν τα φίλτρα του απορροφητήρα κάθε δύο με τρεις μήνες ανάλογα τη χρήση γιατί είναι επίφοβο να πάρει φωτιά. Καλό θα ήταν να επιβλέπουμε πίσω από το ψυγείο και από την ηλεκτρική κουζίνα διότι μαζεύεονται πολλά χνούδια λόγο θερμότητας.